Energiezuinige kookoplossing Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

Onze eigen wandafzuigkappen lijn is specifiek geschikt voor fornuizen! De wandafzuigkappen van voortreffelijke kwaliteit zijn voorzien van touchbediening met 5 standen. Voor een uitmuntende werking wordt de naloopstand van minimaal 15 minuten geadviseerd. Uiteraard om de kooklucht maximaal te zuiveren voor een gezond leefklimaat, maar eveneens om het filter te reinigen voor een gegarandeerde levensduur van maar liefst 10 jaren.

 Hij is enorm stil en energiezuinig. Verkrijgbaar in meerdere kleuren (hoogglans zwart, mat zwart en grafiet) en afmetingen (90 cm en 110 cm) 

Stil & sfeervol

De randafzuiging geeft de unit een mooie strakke uitstraling, de vetfilters zijn namelijk uit het zicht en maakt dat deze eenvoudig schoon te houden is. De randafzuiging zorgt er tevens voor dat de unit erg stil in gebruik is, met een minimaal geluidsniveau van slechts 43 dB. De 3000K ledverlichting geeft een erg sfeervolle uitstraling in uw keuken.

Randafzuiging

Bij de ontwikkeling van de inbouw afzuiging is uitsluitend gebruik gemaakt van de zuinigste technieken, waardoor de unit energieklasse A heeft. De afzuiging is voorzien van 2 vetfilters, wat eveneens enorm energiebesparend werkt. 

Mogelijkheden kleur & afmeting

Bij ieder inductie fornuis een perfect passende afzuigkap. De ECR wandafzuigkappen zijn leverbaar in mat en hoogglans zwart en grafiet. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in de breedtes 90 cm en 110 cm. 

Wandafzuigkap 90 cm
Wandafzuigkap 100 cm
Wandafzuigkap 110 cm