Ergonomische bediening IK9024 - downdraft fornuis met touchbediening

De multifunctionele downdraft fornuizen uit de IK9024 serie van Elementi di Cucina zijn voorzien van een ongekend strak kookveld met 4 krachtige inductie zone’s en afzuiging. De touchbediening, die van bovenaf te bedienen is, zorgt niet alleen voor een super strakke en moderne uitstraling, maar tevens voor optimaal kookgemak. In een handomdraai heeft u na het koken een schone inductie kookplaat. Lees meer…

Bekijk de video

Made in holland Nederlands fabrikant, Italiaanse inspiratie

Ondanks dat onze naam anders doet vermoeden worden al onze producten in Nederland geproduceerd. Met wat Italiaanse inspiratie realiseren we in onze fabriek in Nederland onze prachtige producten. Met Elementi di Cucina koopt u volledig Nederlands vakmanschap  Lees meer…

Perfecte maat oven met magnetron functie

De luxe 71 liter oven-magnetron heeft de perfecte maat voor een gemiddeld gezin. Groot genoeg voor een ruime ovenschaal of om een heerlijke kip te grillen of appeltaart te bakken. Maar niet te groot met teveel ruimte die onnodig verwarmd moet worden. 

Luxe pannenset cadeau

Ontvang nu een luxe pannenset t.w.v. €159 bij besteding van minimaal €1500 aan Elementi di Cucina. 

Mogelijkheden kleur & bovenkant

De IK9024 fornuizen zijn leverbaar in volledig roestvast staal (RVS 304) of gespoten in de kleuren mat en hoogglans zwart. Kiest u voor kleur gespoten dan heeft u tevens de keuze uit roestvast kookgedeelte of op kleur gespoten bovenkant.

Uitvoeringen met bovenrand in RVS
Uitvoeringen met bovenrand in kleur

Vind een dealer bij u in de buurt

Het aantal dealers groeit gestaag. Bekijk op de kaart of bel voor het juiste advies.

Heeft u vragen?

U heeft na het bekijken van deze website inspiratie opgedaan? Of bent u geïnteresseerd in de kwaliteit? Aarzel niet, neem contact op en stel uw vragen. Wij blijven verbeteren en producten uitbreiden en zijn benieuwd naar uw mening.

Elementi di Cucina b.v.
T: +31 (0) 85 06 57 676
E: info@elementi-di-cucina.nl
 
Telefonisch te bereiken

ma t/m vr 10.00 – 16.00