RVS Modules2018-12-29T18:02:33+00:00

RVS modules

RVS Elementen

Bij Elementi di Cucina nemen we de kunst van het samenstellen van keukens heel serieus. Net als u. Daarom combineren we onze houten keukenmodules altijd met hoogwaardige roestvrijstalen spoelunits, keukenkasten en vaatwasser, geproduceerd in Italië. Roestvrijstaal wordt tegenwoordig veel toegepast in moderne keukens. En dat is niet voor niets. Roestvrijstaal is immers hygiënisch, duurzaam en past uitstekend in een eigentijdse keuken.

Van oorsprong werden roestvrijstalen elementen vooral gebruikt in restaurants, medische omgevingen en laboratoria. Een gemakkelijk schoon te maken oppervlak is in die branches enorm belangrijk. Dankzij die kwaliteit vond roestvrijstaal al snel zijn weg in moderne, high-end keukens en tegenwoordig wordt roestvrijstaal ook in betaalbare keukens toegepast. De industriële uitstraling van roestvrijstalen elementen speelt daarbij ook een belangrijke rol.

Roestvrijstalen elementen: duurzaam en milieuvriendelijk

Een belangrijk aspect van roestvrijstalen keukenelementen is de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De gebuikte materialen zijn recyclebaar en bevatten geen gifstoffen. Bovendien is roestvrijstaal schoon te maken zonder chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Om de strakke uitstraling van roestvrijstalen elementen te compenseren, zijn de modulaire houten keukenelementen van Elementi di Cucina een uitkomst. Het hout van de keukenkasten en het roestvrijstaal contrasteren, terwijl de robuuste grepen van het geheel een eenheid maken. Zo krijgt uw Elementi-keuken een unieke look-and-feel.

Stel uw eigen keuken samen

Combineer zelf uw eigen Elementi-keuken of bestel de rvs-elementen los. Ook opzichzelfstaand in een bijkeuken, pantry of bedrijfskantine doen de roestvrijstelen modules het goed. De elementen kunnen probleemloos solistisch worden opgesteld. Bekijk direct de rvs-elementen of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.