Sfeer en kookplezier als een totaaloplossing

Welkom bij de Revolutionaire Wereld van NuovaCucina Fornuizen

Ontdek de perfecte fusie van vorm, functie en flair met de NuovaCucina inductie fornuizen. Wij geloven dat uw keuken meer is dan alleen een plek om te koken – het is het hart van uw huis, een ruimte waar innovatie, stijl en comfort samenkomen. Onze fornuizen zijn ontworpen om deze filosofie tot leven te brengen, elke maaltijd opnieuw.

Elk NuovaCucina fornuis belichaamt perfectie in maatvoering. Met een doordachte capaciteit bieden onze fornuizen niet alleen de ruimte die u nodig hebt om uw culinaire aspiraties te verwezenlijken, maar ook de precisie en controle die essentieel zijn voor perfecte resultaten.

Een Meesterwerk van Maatvoering en Design

Onze ontwerpen zijn een ode aan elegantie, verkrijgbaar in een diversiteit aan kleuren en vormen die naadloos aansluiten bij elke keukenstijl. Of u nu neigt naar het klassieke of het moderne, NuovaCucina biedt een harmonieuze aanvulling op uw thuis.

Precisie & controle
bereik de perfecte resultaten
Maatvoering en Design
Klassiek of modern - uw keuze

Voor iedere keukenstijl een passend fornuis

Klassiek of modern?

Met of zonder interne afzuiging?

Uw keuken, uw keuze

Onze fornuizenlijn is ontworpen met uw levensstijl in gedachten. Van tijdloze klassiekers tot strakke moderne ontwerpen, met of zonder geïntegreerde afzuiging, de keuze is volledig aan u. Elk model is uitgerust met onze moderne inductietechnologie, die niet alleen efficiëntie en veiligheid biedt, maar ook ongeëvenaarde kookprecisie.

Voorzien van alle luxe en opties die u zich kunt wensen

De Perfecte Oven, Nu Binnen Handbereik

Zoals eerder benadrukt, vormt onze oven het hart van het NuovaCucina fornuis. Voorzien van alle luxe en opties die u zich kunt wensen, van touchbediening tot zelfreinigende katalytische wanden, is deze oven uw betrouwbare partner voor elke culinaire uitdaging.

( technisch: 2 groepen of 3 fasen aansluiting )

Geavanceerde Inductietechniek en Power Management

Onze fornuizen zijn uitgerust met de nieuwste inductietechnologie, die zorgt voor snelle, energie-efficiënte en precieze verwarming. Dankzij ons unieke power management systeem kan elk NuovaCucina fornuis moeiteloos worden aangesloten in elke Nederlandse keuken, zonder zorgen over elektrische vereisten.

Heeft u vragen?

U heeft na het bekijken van deze website inspiratie opgedaan? Of bent u geïnteresseerd in de kwaliteit? Aarzel niet, neem contact op en stel uw vragen. Wij blijven verbeteren en producten uitbreiden en zijn benieuwd naar uw mening.
Elementi di Cucina b.v.
T: +31 (0) 85 06 57 676
E: info@elementi-di-cucina.nl
 
Telefonisch te bereiken

ma t/m vr 10.00 – 16.00

Bestel de Catalogus

Bestel onze nieuwe catalogus en bekijk de nieuwe collectie.