Het beste plasmafilter heet CleanAir en is Groen...

Maak koken nog plezieriger met CleanAir plasmafilters van Elementi di Cucina. Voorzien van alle keuringen en getest als de allerbeste, zorgen deze filters voor optimale luchtzuivering. Toepasbaar op alle afzuigsystemen en perfect voor een gezonde leefomgeving. Investeer in kwaliteit en ervaar het verschil.

Als beste getest

Onze CleanAir plasmafilters van Elementi di Cucina zijn niet alleen getest als de beste door VDE, OlfaSense en Duitse gezondheids- en plasma-instituten, maar ook gecertificeerd om de lucht in uw keuken te zuiveren en uw gezondheid te beschermen. Kies voor de beste kwaliteit en investeer in uw welzijn met CleanAir.
Kies voor het beste filter, kies voor het groene filter!

Welk filter pas ik waar toe?

U heeft niet overal dezelfde genoeg ruimte. Kies daarom voor de Green818 daar waar u met name lengte nodig heeft. En kies voor de Green618 daar waar u weinig hoogte heeft. In deze schouw is daarom gekozen voor de Green818.

Ik heb veel hoogte (lengte)

In schachten van afzuigkappen, ingebouwd in schouwen kiest u voor het Green818 model.

Toepasbaar op alle wandafzuigkappen van Elementi di Cucina, maar ook toepasbaar in de producten van andere fabrikanten.

Kies voor het beste filter, kies voor de Green818 van Elementi di Cucina want het beste filter is het groene filter.

Ik heb niet veel hoogte

Bij kookplaten met afzuiging heeft u een liggend filter nodig. U heeft niet veel hoogte, kies dan voor een Green618.

Naast dat dit filter toegepast wordt in de nieuwe NovaCucina lijn kunt u op alle merken in de markt dit filter toepassen. Kies voor het beste filter, kies voor de Green618 van Elementi di Cucina. Kies voor het beste filter, kies voor het groene filter!