Innovatie in Culinaire Pracht

Alles over de Multifunctionele oven van NuovaCucina

Stap binnen in de wereld van grenzeloos koken met de NuovaCucina Inductie Fornuizen, waar de krachtige oven het kloppende hart vormt van elke culinaire creatie.

Ontdek de Ultieme Multifunctionele Oven van NuovaCucina

Ruimte en Efficiëntie

Geniet van een overvloed aan kookruimte met onze royale 89-liter oven, terwijl het A+ energielabel ervoor zorgt dat geen enkele energie verloren gaat.

Supersnel opwarmen

Bereik in een oogwenk de perfecte kooktemperatuur met onze oven, die in slechts 5 minuten opwarmt tot een indrukwekkende 180 graden Celsius.

inclusief kerntemperatuurmeter

Perfecte Gaarheid

Bereik consistent perfecte resultaten met onze de kerntemperatuurmeter, die ervoor zorgt dat elk gerecht tot in de perfectie wordt bereid.

nieuwe culinaire avonturen

Inclusief Receptenboek

Laat je inspireren door ons meegeleverde receptenboek, dat een scala aan culinaire hoogstandjes biedt om je kookvaardigheden te verbeteren.

15 verschillende functies

Veelzijdige prestaties

Verken de uitgebreide mogelijkheden van onze oven met 16 verschillende functies, die je in staat stellen om elke kookdroom tot leven te brengen.

Geniet van het gemak

Functionaliteit

Geniet van het gemak van een draaispit en telescopische geleiders, waardoor u meer controle en flexibiliteit heeft bij het bereiden van uw favoriete gerechten.

Geavanceerde bediening

Met multi-touchbediening en ondersteuning voor 15 talen, is onze oven eenvoudig te gebruiken voor iedereen, ongeacht hun culinaire achtergrond.

Heeft u vragen?

U heeft na het bekijken van deze website inspiratie opgedaan? Of bent u geïnteresseerd in de kwaliteit? Aarzel niet, neem contact op en stel uw vragen. Wij blijven verbeteren en producten uitbreiden en zijn benieuwd naar uw mening.
Elementi di Cucina b.v.
T: +31 (0) 85 06 57 676
E: info@elementi-di-cucina.nl
 
Telefonisch te bereiken

ma t/m vr 10.00 – 16.00

Bestel de Catalogus

Bestel onze nieuwe catalogus en bekijk de nieuwe collectie.