Modules, zelf combineren

Dé modulaire en innovatieve keuken met veel ontwerpvrijheid, een strak lijnenspel, een uniek karakter en bovendien een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding. Dat is Elementi di Cucina, “The Modular Kitchen”! Creëer een eigentijdse look door de stoere RVS modules te combineren met de houten modules. Door het ruime aanbod aan werkblad- en frontkleuren wordt maximale ontwerpvrijheid geboden. Stijlvolle RVS grepen op de kasten of een volledig greeploze keuken? De keuze is aan u. Een multifunctioneel met luxe bijpassende afzuigkap met randafzuiging maakt de modulaire keuken compleet.

Hout en RVS combineren lekker!

Elementi di Cucina kenmerkt zich door haar stoere, luxe en industriële look, door de houten modules met de stoere RVS modules te combineren. Om een keuken te creëren die precies past bij uw interieur bieden we een ruim aanbod aan front- en werkblad kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld voor strakke effen kleuren kiezen of voor klassieker hout, bij zowel de kastdeuren als het werkblad.

RVS modules van uitstekende kwaliteit

De luxe RVS spoelmodules zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en varianten. De vaatwasser module is verkrijgbaar met een kwalitatief hoogwaardige Siemens vaatwasser. Bij alle RVS modules is gebruik gemaakt van RVS 304, deze kwaliteit maakt hem duurzaam, makkelijk schoon te houden en goed bestand tegen schoonmaakmiddelen.

Ruim aanbod houten modules

Elementi di Cucina biedt naast de RVS modules een ruim aanbod aan houten modules. De rompkleur van de modules is antraciet grijs, de front kleur en werkblad kleur kiest de consument zelf. Alle onderkasten worden compleet met werkblad, in kleur naar wens, geleverd. Stoere handgrepen maken het concept compleet. Alle houten modules en RVS modules zijn voorzien van soft-close lades en scharnieren.