Lancering nieuwe NovaCucina inductie fornuizen!

Moderne en klassieke inductiefornuizen met en zonder afzuiging onder de naam NovaCucina dat is de nieuwste fornuizenlijn van Elementi di Cucina die unieke eigenschappen combineert om de beste kookervaring voor gebruikers te bieden.

Klassiek, modern en standaard in 5 kleuren inclusief trendkleur

Naast de keuze tussen moderne en klassieke uitvoeringen, biedt de NovaCucina-lijn inductiefornuizen in maar liefst vijf verschillende kleuropties: zwart hoogglans, mat zwart, wit, roestvrij staal, en de trend kleur pine green. Elke kleur geeft het fornuis een unieke uitstraling en biedt gebruikers de mogelijkheid om het fornuis te kiezen dat perfect past bij de stijl van hun keuken.

Dual Control geeft een optimale bediening en het beste van 2 werelden!

Met de unieke Dual Control-knop en touch-bediening voor het inductie-kook-gedeelte krijgen gebruikers optimaal bedieningsgemak. Deze functie geeft de gebruiker de optie om de inductie zones zowel met robuuste knop als met touch op het glas bedienen.

Geproduceerd in Nederland!

Bovendien worden alle Elementi di Cucina NovaCucina-fornuizen lokaal geproduceerd in Nederland, wat zorgt voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. De fornuizen zijn uitgerust met het grootste kookoppervlak en bieden hierdoor voldoende ruimte voor het bereiden van maaltijden, waardoor ze perfect zijn voor thuiskoks en professionele koks.

Smart Touch oven bediening

De 89 liter ovens in de NovaCucina-fornuizen zijn standaard uitgerust met de meest luxe functies zoals telescopische geleiders, kerntemperatuurmeting, draaispit en Smart Touch ovenbediening, waardoor koken een fluitje van een cent wordt. Met een energieklasse A+ zijn de ovens energiezuinig, wat u geld bespaart terwijl u uw favoriete gerechten bereidt.

Informatie aanvragen
BEL MIJ