Creëer uw droomkeuken, kies uw front- en werkblad kleur zelf!

De deuren zijn het meest zichtbare facet van een keuken. De kleur van uw keukendeuren doet veel voor de uitstraling van de keuken als geheel. Door het ruime aanbod in kleuren past een Elementi keuken in ieder interieur.

U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over de plaatsing van de keukendeuren, ze worden tijdens het assembleren voorgehangen en afgemonteerd. Zowel de houten als de effen gekleurde keukendeuren worden geleverd met de herkenbare en unieke Elementi-handgrepen. Zo brengt u gemakkelijk eenheid in alle elementen van uw keuken: houten modules, werkbladen, keukendeuren, en roestvrijstalen elementen.

Kies uw deur

Onze keukendeuren vertegenwoordigen tijdloosheid in keukendesign en kunnen zowel in de klassieke als in de moderne keuken gebruikt worden. Kies voor een warme houtkleur of een strakke effen kleur.

Werkblad

Heeft u de frontkleur van uw keuken gekozen? Maak de uitstraling compleet met een prachtig bijpassend werkblad. Kies uit één van de houten kleuren of composiet grijs, wit of zwart.
 
Selecteer de kleur van uw deuren en werkblad en bekijk direct hoe uw Elementi-keuken eruit komt te zien. De kleur van de keukendeuren bepaalt grotendeels de identiteit van uw keuken. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste kleur? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag bij met deskundig advies.