robuuste handgrepen     stel eenvoudig samen     wordt geassembleerd geleverd     combineer uw kleuren zelf!

Werkblad kleuren in uw Elementi-keuken

Het werkblad van uw keuken is waarschijnlijk het element dat u het meest gebruikt. Van het smeren van broodjes voor het ontbijt tot bereiden van het diner. U wilt een werkblad dat bij u past en waar u graag op werkt. Gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Bij Elementi di Cucina maken we al onze werkbladen van natuursteen, composiet of berken multiplex voorzien van high pressure laminaat (HPL) toplaag. Alle werkbladen worden gefabriceerd in de Benelux.

Composiet werkbladen

Simpel en stijlvol, dat zijn de unieke kwaliteiten van de composiet werkbladen van Elementi di Cucina. Composiet werkbladen passen uitstekend bij de houten keukenelementen die meer warmte uitstralen. De combinatie met de strakke kleuren van onze composietwerkbladen, uitgevoerd in wit, zwart of beton-look, levert uw Elementi-keuken een exclusieve uitstraling op. Denk bij het combineren van kleur en materiaal ook aan uw vloeren en muren. Houten vloeren en een warme kleur op de muur sluiten prachtig aan op onze composiet werkbladen.

Composiet zwart

Composiet wit

Composiet grijs

Houten werkbladen

Voor houten werkbladen geldt doorgaans het tegenovergestelde. De warme uitstraling van donker hout of hout met lamellen structuur sluit goed aan bij strakkere vloeren en muren, qua kleur en structuur. Bovendien complementeren de warme, houtkleurige werkbladen het strakke uiterlijk van uw roestvrijstalen elementen. Een belangrijk voordeel van houtkleurige werkbladen is de tijdloosheid: deze klassieke kleuren zijn weinig trendgevoelig en passen bij ieder interieur.

Hout in lamellen structuur

Hout donker

Stel uw Elementi-keuken volledig zelf samen, van houten modules en roestvrijstalen elementen tot de kleur van uw deuren en het werkblad. Onze werkbladen zijn als onderdeel van een volledige keuken leverbaar, maar ook zelfstandig. Bovendien leveren wij ook verlengde delen wanneer twee modules naast elkaar geplaatst worden. Selecteer dus uw gewenste werkbladkleur, of neem contact op voor advies van onze deskundige medewerkers. We staan altijd voor u klaar!