Fornuizen met 30% meer panruimte #oven met magnetron

Luxe inductie fornuizen met maar liefst 30% meer panruimte door het ruim opgezette kookveld! De multifunctionele oven is voorzien van magnetronfuctie. Het fornuis is 90 cm breed en de bijzondere corpushoogte van 78 cm maakt dat hij uitermate geschikt is voor de Nederlandse keuken. Door de ruime lade, met push to open systeem, beschikt hij over veel opbergruimte. Leverbaar in 3 kleuruitvoeringen, RVS, mat zwart en hoogglans zwart.

Kies uw uitvoering

De EK9025 fornuizen zijn leverbaar in volledig roestvast staal (RVS 304) of gespoten in de kleuren mat en hoogglans zwart. Kiest u voor kleur gespoten dan heeft u tevens de keuze uit roestvast kookgedeelte of op kleur gespoten bovenkant.

Kleur mogelijkheden met RVS rand

Kleur mogelijkheden met rand in kleur

Perfecte hoogte

Elementi fornuizen hebben een bijzondere romphoogte van 78 cm. Dit maakt dat ze perfect passen bij west-europese keukens. Door de verstelbare poten sluit het fornuis naadloos aan bij uw werkblad. Dit in combinatie met de superstrak afgewerkte kookplaat zorgt voor een luxe uitstaling van uw keuken.

Ongekende functionaliteit

Ongekende functionaliteit, dat geven de fornuizen van Elementi di Cucina. Het eerste inductiefornuis met multifunctionele oven voorzien van magnetron functionaliteit.

Daarnaast beschikt het fornuis over veel opbergruimte door de ruime lade.

Hoogwaardig afwerkings niveau

Elementi di Cucina wordt vervaardigd van uitsluitend hoogwaardige materialen. De fornuizen zijn rondom volledig afgewerkt waardoor vrijstaand opstellen prachtig mogelijk is.