Inductie fornuizen EK-serie

Maar liefst 30% meer panruimte

Luxe inductie fornuizen met maar liefst 30% meer panruimte door het ruim opgezette kookveld! De multifunctionele oven is voorzien van magnetronfuctie. Het fornuis is 90 cm breed en de bijzondere corpushoogte van 78 cm maakt dat hij uitermate geschikt is voor de Nederlandse keuken. Door de ruime lade, met push to open systeem, beschikt hij over veel opbergruimte. Leverbaar in 3 kleuruitvoeringen, RVS, mat zwart en hoogglans zwart.

Perfecte hoogte!

Elementi fornuizen hebben een bijzondere romphoogte van 78 cm. Dit maakt dat ze perfect passen bij west-europese keukens. Door de verstelbare poten sluit het fornuis naadloos aan bij uw werkblad. Dit in combinatie met de superstrak afgewerkte kookplaat zorgt voor een luxe uitstaling van uw keuken.

Ongekende functionaliteit

Ongekende functionaliteit, dat geven de fornuizen van Elementi di Cucina. Het eerste inductiefornuis met multifunctionele oven voorzien van magnetron functionaliteit.

Daarnaast beschikt het fornuis over veel opbergruimte door de ruime lade.

Hoogwaardig afwerkingsniveau!

Elementi di Cucina wordt vervaardigd van uitsluitend hoogwaardige materialen. De fornuizen zijn rondom volledig afgewerkt waardoor vrijstaand opstellen prachtig mogelijk is.