Fornuis als sfeerhaard

Elementi di Cucina gaat samenwerking aan met Safretti om kookgemak en sfeer optimaal samen te laten komen in de keuken. Het IK9024 downdraft fornuis met sfeerhaard geeft u niet alleen jarenlang kookplezier, maar tovert uw keuken  daarnaast om tot de meest sfeervolle ruimte! 

De Magic-Fire haarden zijn uitgerust met waterreservoirs. Een verdamper transformeert het water in hele fijne waterdamp. Door de waterdamp te verlichten, ontstaat een realistisch en levendig vlammenspel.

Mogelijkheden kleur & bovenkant

De Magic-Fire fornuizen zijn leverbaar in volledig roestvast staal (RVS 304) of gespoten in de kleuren mat en hoogglans zwart. Kiest u voor kleur gespoten dan heeft u tevens de keuze uit roestvast kookgedeelte of op kleur gespoten bovenkant.

Uitvoeringen met bovenrand in RVS
Uitvoeringen met bovenrand in kleur

Downdraft fornuizen
Ruimte, compact & ontwerpvrijheid!

Ooit water zien branden?

Het elektrisch vuur en het boeiende vlameffect van de Magic-Fire is eveneens verkrijgbaar als inbouw cassette IH6060MZ. Met een zeer levendig en realistisch vlameffect is de Magic-Fire techniek nauwelijks door echt vuur te onderscheiden. De cassette kan probleemloos in een keukenkast ingebouwd worden, maar kan ook perfect in de muur worden geïntregeerd.

Meer informatie over het downdraft fornuis?

De IK9024 fornuizen zijn de allereerste multifunctionele inductiefornuizen met kookveldafzuiging en filtermogelijkheid. Lees alle informatie en mogelijkheden van deze moderne, innovatieve en energiezuinige eyecatcher in de keuken.