Kies zelf uw werkblad   Unieke handgreep   Kies zelf uw kleur

Houten modules

Met de houten keukenelementen van Elementi di Cucina stelt u uw eigen droomkeuken samen. Dankzij de modulaire opbouw en het stoere design van de verschillende keukenelementen past een Elementi-keuken in ieder interieur. De rompkleur van de modules is antracietgrijs; de kleuren van het werkblad en de deuren kiest u zelf. Zo creëert u gemakkelijk een strakke, moderne keuken of kiest u voor een industriële uitstraling door de houten modules te combineren met roestvrijstalen spoelelementen en vaatwasser.

De houten keukenmodules van Elementi zijn beschikbaar als onderkast, wandkast, voorraadkast met laden en zelfs als servieskast van volledige hoogte. U kiest de kleur van uw module en de kleur van het bijbehorende werkblad zelf. Zo kunt u uw keuken precies afstemmen op de kleur en structuur van de muren en de vloer.

Houten Keukenelementen

Met de houten keukenelementen van Elementi di Cucina stelt u uw eigen droomkeuken samen. Dankzij de modulaire opbouw en het stoere design van de verschillende keukenelementen past een Elementi-keuken in ieder interieur. De rompkleur van de modules is antracietgrijs; de kleuren van het werkblad en de deuren kiest u zelf. Zo creëert u gemakkelijk een strakke, moderne keuken of kiest u voor een industriële uitstraling door de houten modules te combineren met roestvrijstalen spoelelementen en vaatwasser.

Hoogwaardige Houten Keukenmodules

De romp van de houten elementen is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Gelamineerd en geperst spaanplaat met een persing hoger dan 600 kilogram per m3 zorgt voor een lange levensduur. De deuren op de houten modules zijn van gefreesd spaanplaat of medium density fibreboard (MDF) voorzien van een high pressure laminaat (HPL) toplaag. De modules worden compleet geassembleerd en inclusief het modulaire werkblad geleverd.

Het beslag van de kasten is afkomstig van het Oostenrijkse merk Blum. Blum is een wereldspeler op het gebied van beslag en biedt kwalitatief hoogstaande beslagoplossingen. Het design van het beslag sluit naadloos aan op de uitstraling van Elementi-kasten.

Alle modules van Elementi di Cucina zijn voorzien van robuuste handgrepen. De grepen zijn uniek en bepalend voor het totaalconcept. Deze grepen zijn identiek aan de grepen op de RVS modules en de fornuizen van Elementi di Cucina.

Combineer uw Favoriete Keukenelementen

De houten keukenmodules van Elementi zijn beschikbaar als onderkast, wandkast, voorraadkast met laden en zelfs als servieskast van volledige hoogte. U kiest de kleur van uw module en de kleur van het bijbehorende werkblad. Zo kunt u uw keuken precies afstemmen op de kleur en structuur van de muren en de vloer. Doorgaans gebruikt u dezelfde kleurstelling voor al uw keukenmodules.

Zo combineert u met de modules van Elementi di Cucina zelf uw eigen, authentieke keuken. Ook kunt u losse elementen bestellen, om te plaatsen in bijvoorbeeld een boetiek of een pantry. Bekijk direct de houten keukenelementen of neem contact met ons op. We staan altijd voor u klaar.