Wereldprimeur Fornuizen met afzuiging

Niet alleen een echte eyecatcher in de keuken, het Elementi di Cucina fornuis onderscheidt zich vooral vanwege het innovatieve karakter. Met trots presenteren wij u het eerste fornuis met kookplaat afzuiging. Bij deze nieuwe techniek bij de fornuizen uit de IK-serie, wordt de lucht intern afgezogen waardoor er boven het fornuis geen afzuigkap meer nodig is. Door deze innovatie mogen wij ons voorloper noemen in de fornuizen markt.

Downdraft fornuis met sfeerhaard

Kookgemak en sfeer komen samen met de IK9024-MagicFire. Het moderne en multifunctionele downdraft inductiefornuis tovert uw keuken om tot de meest sfeervolle ruimte van uw woning. 

Plus versie Voor verdiept werkblad

De kwalitatief voortreffelijke  inductie fornuizen van Elementi di Cucina onderscheiden zich bovendien door maatvoering, design en technologie. Alle inductiefornuizen hebben de bijzondere hoogte van 78 cm waardoor deze goed aansluit bij de West-Europese keuken. Het fornuis is vanaf nu uitgebreid met de plus versie, specifiek geschikt voor 65 cm diepe werkbladen.

Fornuizen met veel kookruimte

Het EK-fornuis onderscheidt zich vooral door het supergladde en enorm ruime kookplaat .  Maar liefst 30% meer ruimte voor uw pannen!

Bovendien is het Elementi di Cucina fornuis het enige 90 cm fornuis met een multifunctionele oven met magnetron functionaliteit.