Mooi & innovatief    Modulair    Innovatief  

Over Elementi di Cucina

Op zoek naar ontwerpvrijheid en een niet alledaagse stijl dan bent u op het juiste adres. Wij zijn gedreven om uw keuken moderner en innovatiever te maken.

Impressie van de woonbeurs ‘Eigen Huis’

Maart 2019 presenteerden wij tijdens de beurs ‘Eigen Huis’, in de jaarbeurs Utrecht, het eerste fornuis met kookplaatafzuiging.

Een keuken hoort uniek te zijn

De mooiste keuken is uw eigen keuken. Samengesteld zoals u het wilt. Met de juiste verhouding tussen kasten en spoelelementen, kastdeuren die perfect afgestemd zijn op uw vloer en muren, en een werkblad om van te houden. Daarom kiest u voor een keuken van Elementi di Cucina.

Combineer elementen, kleuren en structuren

Door de houten en roestvrijstalen modules op geheel eigen wijze te combineren, stelt u uw eigen, unieke Elementi-keuken samen. Voor ieder interieur hebben de specialisten van Elementi di Cucina meerdere opties gecreëerd. Zo kunt u voor het werkblad kiezen uit twee verschillende structuren en vijf verschillende kleuren. Kies voor een strak composietwerkblad of ga voor een klassiekere uitstraling met door te kiezen voor houten kleur en structuur. Ook in de keuze van keukendeuren is deze tegenstelling tussen strakke effen kleuren en klassiek hout teruggebracht. Zo creëert u altijd een keuken die perfect bij uw interieur past.

Hoogwaardig en duurzaam

Bij Elementi di Cucina gebruiken we alleen de allerbeste materialen. Dat geldt zowel voor de houten keukenmodules als onze rvs-elementen en werkbladen. Bovendien zijn alle elementen voorzien van Blumotion beslag. Met Blumotion sluiten meubels zacht en geruisloos en zorgen ze zo voor een prettige ervaring.