Mooi & innovatief    Modulair    Innovatief  

Over Elementi di Cucina

Op zoek naar een eigentijdse keuken met veel ontwerpvrijheid? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn gedreven om uw keuken moderner en innovatiever te maken.

Combineer elementen, kleuren en structuren

Door de houten en roestvrijstalen modules op geheel eigen wijze te combineren, stelt u uw eigen, unieke Elementi-keuken samen. Voor ieder interieur hebben de specialisten van Elementi di Cucina meerdere opties gecreëerd. Zo kunt u voor het werkblad kiezen uit diverse houtkleuren en effen kleuren. Kies voor een strak composietwerkblad of ga voor een klassiekere uitstraling door te kiezen voor een houten kleur en structuur. Ook in de keuze van keukendeuren is deze tegenstelling tussen strakke effen kleuren en klassiek hout teruggebracht. Zo creëert u altijd een keuken die perfect bij uw interieur past.

Creëer uw unieke keuken

De mooiste keuken is uw eigen keuken. Samengesteld zoals u het wilt. Met de juiste verhouding tussen kasten en spoelelementen, kastdeuren die perfect afgestemd zijn op uw interieur, en een werkblad om van te houden. Daarom kiest u voor een keuken van Elementi di Cucina.

Hoogwaardig en duurzaam

Bij Elementi di Cucina gebruiken we alleen de allerbeste materialen. Dat geldt zowel voor de houten keukenmodules als onze rvs-elementen en werkbladen. Bovendien zijn alle elementen voorzien van Blumotion beslag. Met Blumotion sluiten meubels zacht en geruisloos en zorgen ze zo voor een prettige ervaring.