Over Elementi di Cucina

In het kort over Elementi di Cucina:  u kent wellicht het eerste fornuis met interne afzuiging. Maar we zijn zoveel meer dan dat…. Realiseer met al onze modulaire keuken elementen een prachtige industriële of moderne keuken. De moderne uitstraling, de volledige ontwerpvrijheid en het innovatieve karakter is wat ons bijzonder maakt.
Al onze producten worden in Nederland geproduceerd. De Italiaanse inspiratie, Duitse betrouwbaarheid en het Nederlands vakmanschap vormen samen een unieke combinatie.

Italiaans geïnspireerd

Nederlands vakmanschap

Al klinkt onze naam Italiaans, we zijn een 100% Nederlands bedrijf met eigen ontwerp, ontwikkeling en assemblage. De gebruikte materialen worden zoveel mogelijk lokaal en in ieder geval uit Europa betrokken. Daarmee garanderen we kwaliteit en beperken daarmee de transportbewegingen.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Het aantal verkooppunten groeit gestaag. Bekijk op de kaart of bel voor het juiste advies.

Innovatie en Vakmanschap, van Concept tot Creatie

Nederlandse innovatie in elk detail

Elke fase van ons ontwikkelings- en productieproces, van het initiële concept tot de uiteindelijke creatie, vindt met trots plaats in Nederland. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie is geworteld in authentiek Nederlands vakmanschap, wat ons in staat stelt om de grenzen van keukendesign en functionaliteit voortdurend te verleggen.