Jarenlange ervaring     wordt geassembleerd geleverd     combineer uw kleuren zelf!

Over Elementi di Cucina

“De keuken is ons paleis. Hier brengen we onze gelukkigste momenten door en beleven we de mooiste familiegelegenheden.”

– Mario Batali, chefkok en auteur

Een keuken hoort uniek te zijn

De mooiste keuken is uw eigen keuken. Samengesteld zoals u het wilt. Met de juiste verhouding tussen kasten en spoelelementen, kastdeuren die perfect afgestemd zijn op uw vloer en muren, en een werkblad om van te houden. Daarom kiest u voor een keuken van Elementi di Cucina.

Hoogwaardig en duurzaam

Bij Elementi di Cucina gebruiken we alleen de allerbeste materialen. Dat geldt zowel voor de houten keukenmodules als onze rvs-elementen en werkbladen. Bovendien zijn alle elementen voorzien van Blumotion beslag. Met Blumotion sluiten meubels zacht en geruisloos en zorgen ze zo voor een prettige ervaring.

Combineer elementen, kleuren en structuren

Door de houten en roestvrijstalen modules op geheel eigen wijze te combineren, stelt u uw eigen, unieke Elementi-keuken samen. Voor ieder interieur hebben de specialisten van Elementi di Cucina meerdere opties gecreëerd. Zo kunt u voor het werkblad kiezen uit twee verschillende structuren en vijf verschillende kleuren. Kies voor een strak composietwerkblad of ga voor een klassiekere uitstraling met door te kiezen voor houten kleur en structuur. Ook in de keuze van keukendeuren is deze tegenstelling tussen strakke effen kleuren en klassiek hout teruggebracht. Zo creëert u altijd een keuken die perfect bij uw interieur past.

Service is ons visitekaartje

Elementi di Cucina is een concept van INET Retail in Enschede. U kunt alle keukenmodules online naar wens opmaken en bestellen, wij leveren ze volledig geassembleerd. Ook kunt u terecht in onze showroom in Enschede, waar enkele voorbeelden van secuur samengestelde Elementi-keukens te zien zijn. De levertijd van de keukenmodules is ongeveer zes weken. Modules worden compleet verpakt geleverd. Indien gewenst kunnen wij een vakbekwame keukenmonteur aanreiken. Bezorgkosten zijn inbegrepen in de prijs. Op alle producten zit een volledige garantie van 2 jaar en daarna in een glijdende schaal van 3 jaar.