robuuste handgrepen     stel eenvoudig samen     wordt geassembleerd geleverd     combineer uw kleuren zelf!

Keukendeuren geven kleur aan uw keuken

De kleur van uw keukendeuren doet veel voor de uitstraling van de keuken als geheel. De deuren zijn het meest zichtbare facet van een keuken en zijn daarom heel belangrijk in het design. Door de juiste stijl te kiezen uit de vier mogelijkheden, creëert u een keuken die naadloos past bij uw inrichting.

U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken om de plaatsing van de keukendeurtjes. De deuren worden tijdens het assembleren voorgehangen en afgemonteerd zodat u direct kunt genieten van uw Elementi-keuken. Zowel de houten als de effen gekleurde keukendeuren worden geleverd met de herkenbare en unieke Elementi-handgrepen. Zo brengt u gemakkelijk eenheid in alle elementen van uw keuken: houten modules, werkbladen, keukendeuren, en roestvrijstalen elementen.

Houten keukendeuren

Onze houtgekleurde keukendeuren vertegenwoordigen tijdloosheid in keukendesign en kunnen zowel in klassieke als in moderne keuken gebruikt worden. Kies voor in uw Elementi-keuken uit verweerd eiken grijs of het warmere, eiken rustiek. Doorgaans passen de houtgekleurde deuren goed bij strakke vloeren en muren van een ander materiaal dan hout. Maar met de juiste afstemming kan ook de houtgekleurde afwerking van uw keukendeuren in combinatie met houten vloeren een luxueuze uitstraling aan uw keuken geven.

Eiken grijs, verweerd

Eiken rustiek warm

Hoogglans wit

Hoogglans zwart

Effen keukendeuren

Effen gekleurde keukendeuren zijn uitstekend te combineren met houten vloeren. Het contrast tussen deze elementen brengt rust en geeft een aura van kwaliteit aan het design. Onze hoogglans keukendeuren zijn van Italiaanse makelij en kunnen zowel in wit als zwart geleverd worden.

Selecteer de kleur van uw deuren en werkblad en bekijk direct hoe uw Elementi-keuken eruit komt te zien. De kleur van de keukendeuren bepaalt grotendeels de identiteit van uw keuken. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste kleur? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag bij met deskundig advies.