Assemblagemedewerker

Element di Cucina is gespecialiseerd in het produceren van moderne, luxe en vrijstaande fornuizen. Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar assemblagemedewerkers. Lijkt het jou leuk om binnen een klein en prettig team te bouwen aan deze gave fornuizen?

Ben jij die echte aanpakker, met technisch inzicht  die bovendien erg nauwkeurig werkt? Dan hebben wij een leuke functie voor jou waar je snel aan de slag kunt!

Als assemblage/productiemedewerker bij deze fijne opdrachtgever zal jij je bezig houden met het produceren van fornuizen. Je krijgt met behulp van een duidelijke uitleg precies te horen wat je moet doen. Daarbij wordt wel verwacht dat je zelfstandig aan het werk gaat en goed oplet wat er gebeuren moet.

Wat vragen wij?

Zoek je vakantiewerk, een baan naast je studie of gewoon een leuke part- of fulltime baan? Voor deze functie is geen opleiding nodig. Wel is het belangrijk dat je nauwkeurig en zelfstandig werkt.

Wat kan je verwachten?

  • Werktijden van 9 uur tot 17 uur
  • Fijne collega’s
  • Een leuke baan binnen een fijne werkomgeving
  • Goed salaris
  • Mogelijk full- of parttime


Ben je geïnteresseerd in deze functie, maar heb je toch nog vragen? Twijfel niet en neem contact op met Han ter Braak voor meer informatie, telefoonnummer 085-0657676. Enthousiast geworden en gelijk solliciteren? Stuur je sollicitatiebrief met cv naar info@elementi-di-cucina.nl

Informatie aanvragen
BEL MIJ